Сушка для фруктів і овочів

Сушіння ягід, плодів, овочів, один з найбільш надійних прийомів зберегти весь той асортимент вітамінів, які дарує нам природа. Ще років 5 тому люди справлялися з цим завданням, засушуючи плоди в духовці у звичайній кухонній плиті. Жителям передмістя було легше, хоча були також свої мінуси.
Щоб полегшити працю при заготівлі продуктів і мінімізувати тимчасові витрати на цей процес, ми хочемо запропонувати користуватися сушкою для фруктів і овочів. Все, що буде потрібно від Вас – це порізати плоди і викласти їх в спеціальні сита (лотки). Регульований термостат робить і підтримує достатню температуру, а движок робить потік повітря, який помірно циркулює всередині лотків.
Основне в сушарці – зробити потік повітря певної температури і стабільно підтримувати його в цьому місці. У разі якщо підняти температуру вище, ніж потрібно, то фрукти-овочі стануть чорніти і обвуглюватися. А якщо поставити більш сильний вентилятор, то повітря стане пролітати з великою швидкістю, не встигаючи віддавати тепло і забирати воду. Тому потужність сушарок приблизно одна і та ж.
Лотки можуть бути ілюзорною і білої пластмаси, через прозорий лоток можна дивитися за дією. На якість роботи сушки для овочів і плодів забарвлення лотків не надає великий вплив. У безлічі сушарок 3, 4 або 5 лотків. Виходячи з числа лотків і їх глибини, потрібний розмір сушіння зможе досягати 11,5 л, що дозволяє висушити відразу велику кількість продуктів.
Час сушіння залежить від сировини: від 6 – 8годин до 2-3 діб. Зазвичай, в інструкції досконало описується, яку кількість часу, який продукт обробляється.

Якісні українські меблі з дерева retro-mebli.com

Comments are closed.

сім'я | стиль | навчання | модний одяг | макіяж | краса | кохання | косметика | корисні продукти | корисні поради | здорове харчування | здорова шкіра | взаєморозуміння | активний відпочинок