Сорго визнали найбільш корисною крупою

Крупи  давно називають однією з найбільш корисних продуктів для  харчування. Каші з круп покращують роботу шлунково-кишечного тракту і вважаються незамінним блюдом для сніданку. Тепер вчені  з’ясрвують, яку крупу можна назвати самою корисною.  Автор дослідження дієтолог Ниланджан Сінгх стверджує, що сама велика кількість мікроелементів і корисних вітамінів міститься в сорго. Ця крупа багата кальцієм, і його кількість v сорго набагато більше, ніж v пшениці та зростання. Сорго можна вживати v цельнозерновом бачать, а також готувати страви з борошна, виробленого із сорго. За словами Сінгха, сорго є чемпіоном за вмістом поліфенолів і антиоксидантів, які покращують діяльність серцево-судинної системи, нейтралізують вільні радикали і знижують ризик утворення злоякісних пухлин.

Сорго – один з небагатьох продуктів, який містить унікальний природний віск з поликазанолами. Ці речовини перешкоджають «накопиченню»  шкідливого холестерину. Дієтолог рекомендує вживати страви із сорго тим людям, у яких виявили глютенова хвороба. Крім того, унікальність сорго полягає в тім, що його можна додавати в інші крупи. У вас вийде корисне блюдо, що містить максимальну кількість вітамінів і інших, життєво важливих для організму елементів.

Якісні українські меблі з дерева retro-mebli.com

Comments are closed.

сім'я | стиль | навчання | модний одяг | макіяж | краса | кохання | косметика | корисні продукти | корисні поради | здорове харчування | здорова шкіра | взаєморозуміння | активний відпочинок